*

Mina fina, jag har flyttat. Numera hittar ni mig HÄR .

Dålig dag.

                                

Skulle lätt kunna svälja en hel karta Zoloft, men helst av allt skulle jag vilja vara stabil, glad och framåt av egen kraft. Ber samtidigt om ursäkt till mig själv, mina föräldrar, mina syskon, mina vänner och den som vill ha en över att jag är som jag är.

Glad påsk, typ?


Min fina, snälla, rara.

Ja, jag skojade bara.


För att förhindra missförstånd i framtiden raderades förra inlägget och kommentarerna (publicerade dem inte). Men ja, somliga märkte ju att jag bara skämtade. Tråkigt. Men det var faktiskt så att mina päron trodde jag skulle bli en kille och att de blev väldigt överaskade när det visade sig att jag var en tjej. Föddes dock bara som tjej och ingenting mer och Nigel är faktsikt bara ett alterego och kärt barndomsminne. Men jaa, några andra skämt som folket blivit utsatta för denna dag som varit?

Jag vet inte riktigt vart min inspiration och självförtroende tagit vägen, för jag har ingen energi att göra någonting, dela med mig av någonting här eller lust att försöka se bra ut. Var på gymmet idag och det kändes trögt men bra, ska fortsätta med träningen nu och faktiskt, tappa kilon. Känner mig så jävla gråtfärdig när jag ser mig själv i spegeln... klarar det inte längre.  Och fan, ska sluta vara så jävla neggi här hela tiden, jaja.

Ska sussa, morgondagen blir nog bra!

RSS 2.0